top of page

Dit ben ik, Eefje

Mijn passie voor newborn fotografie is ontstaan omdat ik op een kinderdagverblijf werk, waar ik elke dag merk dat de tijd voorbij vliegt. Zeker in het eerste levensjaar zijn de veranderingen heel goed zichtbaar. Hoe mooi is het om die ontwikkeling vast te mogen leggen in een foto waarin de tijd eventjes stil staat? Die kleine, intieme momenten waarbij de liefde van de foto's spat, dat is waar ik het voor doe! Ik vind het geweldig om zo’n klein en puur wondertje vast te mogen leggen. De kleinste detailfoto's zoals van een handje, teentjes of een oortje vind ik echt prachtig!

IMG-20211117-WA0000_edited.jpg

 

Naast mijn fotografie opleiding heb ik een speciale newborn workshop gevolgd bij een erkende, professionele fotograaf. Zodoende heb ik zelf geleerd om een mooie newbornshoot te schieten. In mijn foto's leg ik de nadruk op naturel tinten. Het draait bij mij om het kindje met niet al teveel poespas er omheen. Veiligheid, rust, warmte, hygiëne en het welzijn van het kindje staan centraal. Hiervoor neem ik ook de tijd, zodat de ouders volledig op hun gemak zijn. Ik werk zorgvuldig en straal rust uit in mijn werk door mijn ervaring met kindjes.

"Eefje is een topper! Ze heeft zoveel geduld en liefde tijdens het maken van de foto's. En wat een prachtplaatjes zijn het geworden! Een van de foto's hangt groot bij ons in huis, en we zijn Eefje nog steeds heel erg dankbaar voor alle mooie foto's."

bottom of page