top of page

Newborn lifestyle

De geboorte van een kind is zoiets bijzonders en speciaals, en de tijd gaat ontzettend snel voorbij. Een tijd waarin zoveel gebeurt, de dagen voorbij vliegen en je eigenlijk niets wilt missen. Het is daarom erg kostbaar om een newbornshoot te laten doen met jouw pasgeborene. Ik wil dat jullie dit intens bijzondere moment voor altijd kunnen blijven herinneren, en dat dit voor jullie vastligt in de eeuwigheid.

 

Ik wil de meest kostbare en dierbare momenten vastleggen

20211229-IMG_6916-bewerkt.JPG

Een lifestyle newbornshoot is een shoot waarbij niet geposeerd wordt. De baby is daardoor soms wakker in plaats van dat het slaapt, maar ook dat is heel mooi om vast te leggen. Anders dan bij een geposeerde newbornshoot kan het bij lifestyle ook als uw baby al ouder is dan 21 dagen. Het kan natuurlijk wel binnen 21 dagen, maar dit hoeft niet. Het kan ook met bijvoorbeeld 4 of 8 weken, net wat u fijn vindt. Een lifestyle newbornshoot vindt altijd bij u thuis plaats. Ik maak graag gebruik van de persoonlijke omgeving van de baby. Veiligheid, rust, warmte, hygiëne en het welzijn van het kindje staan altijd centraal. Hiervoor neem ik de tijd, zodat jullie volledig op je gemak zijn.

Werkwijze

Bij een lifestyle newbornshoot worden de foto’s gemaakt in jullie slaapkamer, woonkamer en/of in de babykamer. Ik ga op zoek naar het juiste licht in jullie huis en fotografeer de mooie momenten van jullie baby en van jullie als gezin.  Een sessie duurt rond de 1 à 2 uur. Ik vind het geweldig om zo’n klein wondertje vast te leggen op de camera. Het is heel erg puur, en de kleinste detailfoto’s zoals van een handje, teentjes of een oortje zijn naar mijn mening echt prachtig.

 

Bevallingen zijn niet te plannen, daarom spreek ik vooraf geen datum met jullie af. In plaats daarvan noteer ik de uitgerekende datum in mijn agenda. Als jullie baby geboren is, hoor ik dit graag zo snel mogelijk zodat we een shoot-afspraak kunnen inplannen. 

20210806-IMG_6266.JPG

"Eefje is een topper! Ze heeft zoveel geduld en liefde tijdens het maken van de foto's. En wat een prachtplaatjes zijn het geworden! Een van de foto's hangt groot bij ons in huis, en we zijn Eefje nog steeds heel erg dankbaar voor alle mooie foto's."

bottom of page