top of page

Algemene voorwaarden

Betaaltermijn

 

De betaaltermijn van een geboekte reportage dient 14 dagen na de geleverde factuur betaald te zijn.


Leveringsvoorwaarden

 

Binnen 6 weken na de fotoshoot krijgt de klant bericht dat de foto’s gereed zijn. De digitale foto’s worden geleverd via We transfer. Dit zijn alle foto’s die door de selectie van Lach&Lief fotografie zijn gemaakt. Als de klant meer foto’s wil zien dient er een meerprijs van 79 euro per uur te worden betaald. Dit is afhankelijk van de bewerkingstijd.
 
Wil de klant graag een foto product afnemen dan kan dit in overleg. Binnen 8 tot 12 weken worden de fotoproducten geleverd. Deze dienen te worden opgehaald of kunnen tegen betaling worden verzonden. Verzending is op eigen risico van de klant. De foto’s worden altijd pas geleverd na betaling.

 
 

De garantie op het product of dienst


Bij alle reportages zit één keer fotogarantie. Dit betekent dat deze reportage opnieuw gedaan worden als deze niet lukt i.v.m. omstandigheden van de baby of kind. De klant dient 48 uur van te voren een reportage af te zeggen. Mocht deze niet binnen 48 uur worden afgezegd, krijgt de klant een wegblijf factuur van 49,99 euro. Mocht de klant niet tevreden zijn met het resultaat van de foto’s, kan de reportage één keer opnieuw gedaan worden na het maken van duidelijke afspraken.  Er wordt geen geld retour gegeven mits de kwaliteit van de foto’s niet optimaal zijn. Bij ziekte van de fotograaf, zal de reportage moeten worden geannuleerd en verplaatst. Lach&Lief fotografie biedt geen alternatieve fotograaf aan.

Bij ziekte of overmacht van de bakster van de taart van de cakesmash kan de fotograaf een verjaardag reportage doen zonder taart, een nieuwe afspraak maken of de klant mag een eigen taart meenemen.

Bij het boeken van een cakesmash is Lach&lief fotografie niet verantwoordelijk voor allergische reacties op de ingrediënten van de taart. Mocht een klant geen taart erbij willen, wordt de taart in de min gebracht van het volledige bedrag.


Per fotoshoot kan er één cadeaubon worden gebruikt, mits anders afgesproken.

 

 

De rechten en plichten

 

Bij annulering van de reportage binnen 24 uur wegens overmacht, komen er geen kosten voor de klant. De reportage wordt kosteloos verzet of geannuleerd. De klant is verplicht om bewijs van overmacht te sturen om de reportage kosteloos te kunnen annuleren.

 

Het is niet toegestaan dat klanten foto’s gebruiken voor commercieel gebruik. Mochten de foto’s toch commercieel gebruikt worden, kan Lach&Lief fotografie hier juridische stappen in ondernemen. Het auteursrecht ligt ten alle tijden bij Lach&Lief fotografie tenzij er in een contract afstand van wordt genomen.

 

Het is niet toegestaan dat klanten foto’s bewerken. Mochten de foto’s toch bewerkt worden, kan Lach&Lief fotografie hier juridische stappen in ondernemen. Het auteursrecht ligt ten alle tijden bij Lach&Lief fotografie tenzij er is een contract afstand van wordt genomen.


Het is niet toegestaan dat klanten het logo uit de digitale bestanden fotoshopt. Mocht het logo eruit gefotoshopt worden kan Lach&Lief fotografie hier juridische stappen in ondernemen. Het auteursrecht ligt ten alle tijden bij Lach&Lief fotografie tenzij er is een contract afstand van wordt genomen.

Er dient een aanbetaling te worden gedaan voor de cakesmash taart binnen 7 dagen na het boeken van de cakesmash. Bij de aanbetaling van de reportage de cakesmash, kan de aanbetaling niet terug gestorneerd worden bij annulering of bij het verplaatsen van de reportage binnen 24 uur voor de afspraak. Bij het verplaatsen van de cakesmash binnen 24 uur, kan de taart in de koelkast worden bewaard of een nieuwe taart worden besteld bij een nieuwe afspraak. Deze dient dan opnieuw betaald te worden.

 


Aansprakelijkheid voor schade

 

Lach&Lief fotografie is aansprakelijk voor de schade die de fotograaf zelf aanricht. Hiervoor is een aansprakelijkheid verzekering aanwezig. Lach&Lief fotografie is niet aansprakelijk voor schade die aangericht wordt door de klant of het kind van de klant. De klant dient de schade die wordt aangericht op het materiaal te vergoeden aan Lach&Lief fotografie. Lach&Lief fotografie is niet aansprakelijk voor allergische reacties op de taart, bij het boeken van een cakesmash. Dit is op eigen risico van de klant. 

bottom of page