top of page

Gezinsfotografie

Wat gaat de tijd toch ontzettend snel. De dagen vliegen voorbij, jullie ooit zo kleine baby groeit op tot een prachtig mensje, en eigenlijk wil je niets van deze bijzondere tijd missen. Graag leg ik het moment vast zoals jullie nu zijn als gezin, spontaan en puur. Ik wil dat jullie deze mooie tijd voor altijd kunnen blijven herinneren, en dat dit voor jullie vastligt in de eeuwigheid.

 

Ik wil de meest kostbare en dierbare momenten vastleggen

Werkwijze

Samen bespreken we waar de gezinsshoot plaats gaat vinden. Ik fotografeer gezinnen altijd op een buitenlocatie, bijvoorbeeld een mooi natuurgebied.  Tijdens de shoot neem ik de tijd voor jullie, en neem ik jullie mee naar mooie en liefdevolle herinneringen en belangrijke momenten in jullie leven. Indien nodig geef ik wat aanwijzingen om zo tot mooie poses te komen. Graag leg ik de interactie vast van jullie kind(jes) en jullie als gezin, de spontane momentjes maar ook die lieve en schattige knuffels tussendoor.

Hebben jullie zelf foto’s gevonden (bijvoorbeeld op Pinterest) die jullie mooi vinden? Dan zie ik die graag, zodat we hier samen onze eigen draai aan kunnen geven. Na de shoot bewerk ik de foto's. Als dit af is maken we een afspraak om de foto’s te bekijken.

20210314-IMG_4652-bewerkt.JPG

"Eefje is een topper! Ze heeft zoveel geduld en liefde tijdens het maken van de foto's. En wat een prachtplaatjes zijn het geworden! Een van de foto's hangt groot bij ons in huis, en we zijn Eefje nog steeds heel erg dankbaar voor alle mooie foto's."

bottom of page